Áraink

 • Előszezonban
  (05. 01. – 06. 14.)
  45.000 Ft
  / éj / apartman
 • Főszezonban
  (06. 15 – 08. 31.)
  55.000 Ft
  / éj / apartman
 • Utószezonban
  (09. 01. – 09. 30.)
  45.000 Ft
  / éj / apartman
 • Szezonon kívül
  (10. 01. – 04. 30.)
  50.000 Ft
  / éj / apartman
haloszoba

Fesztiválok esetén az árképzés egyedi!

Foglalási és lemondási feltételek

A szálláshely foglalása és lemondása kizárólag elektronikus úton történhet. Megrendelése után a foglalást visszaigazoljuk, ezzel elismerve az adott foglalást. Az ajánlatkérés nem minősül visszaigazolásnak.

A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Visszaélések elkerülése miatt, amennyiben a Vendég a foglalásban megadott telefonszámon ill. e-mailben nem elérhető és így nincs lehetőség a foglalás jogszerűségének megerősítésére a Hauk Apartman fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó jogigény is megszűnik. A foglalás benyújtásával a szállásfoglalást leadó Vendég elismeri a foglalási és lemondási feltételeket és azokat elfogadja!

A foglalás véglegesítéséhez foglaló fizetése szükséges, melyet kérjük a foglalástól számított 5 munkanapon belül átutalni szíveskedjenek a visszaigazolásban megnevezett bankszámlaszámra, erről visszaigazolást küldünk. Mindkét apartman foglalása esetén a foglaló apartmanonként fizetendő. A határidő lejárta után foglalását nem tudjuk érvényesnek tekinteni!

Az átutalás közlemény rovatában kérjük minden esetben a szállást lefoglaló nevét és a pontos időpontot feltüntetni szíveskedjen az azonosítás miatt. A foglaló összegének mértéke a végösszeg 30 %-a, de minimum 80.000,- Ft. A szállásdíj fennmaradó része a helyszínen, érkezéskor fizetendő.
A foglaló nélküli foglalás lemondása ingyenes.

Lemondás esetén foglalót nem áll módunkban visszafizetni, abban az esetben, ha a vendég az érkezési napot megelőzően 14 napon belül mondja le a foglalását, illetve a lefoglalt időpontban nem jelenik meg. A foglaló összege a lemondás évében december 31-ig felhasználható, illetve ennek hiányában az utalás költségét (5 %) levonva visszautalásra kerül. Nem jár vissza a foglaló abban az esetben sem, ha a vendég kérésére módosított időpontban sem jelenik meg.

A foglalás módosítására előzetes egyeztetés alapján van mód (létszám, időpontváltozás). Így a módosított visszaigazolás válik érvényessé.

online-foglalas

Nézd meg szabad időpontjainkat és foglalj szállást most!