Foglalási szabályzat

A szálláshely foglalása és lemondása kizárólag elektronikus úton történhet.  Megrendelése után a foglalást visszaigazoljuk, ezzel elismerve az adott foglalást. Az ajánlatkérés nem minősül visszaigazolásnak.

A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Visszaélések elkerülése miatt, amennyiben a Vendég a foglalásban megadott telefonszámon ill. e-mailben nem elérhető és így nincs lehetőség a foglalás jogszerűségének megerősítésére  a Hauk Apartman fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó jogigény is megszűnik. A foglalás benyújtásával a szállásfoglalást leadó Vendég elismeri a foglalási és lemondási feltételeket és azokat elfogadja!

A foglalás véglegesítéséhez foglaló fizetése szükséges, melyet kérjük a foglalástól számított 5 munkanapon belül átutalni szíveskedjenek a visszaigazolásban megnevezett bankszámlaszámra, erről visszaigazolást küldünk. Mindkét apartman foglalása esetén a foglaló apartmanonként fizetendő. A határidő lejárta után foglalását nem tudjuk érvényesnek tekinteni!

Az átutalás közlemény rovatában kérjük minden esetben a szállást lefoglaló nevét és a pontos időpontot feltüntetni szíveskedjen az azonosítás miatt. A foglaló összegének mértéke a végösszeg  30 %-a, de minimum 80.000,- Ft.

A szállásdíj fennmaradó része az Idegenforgalmi adóval együtt a helyszínen, érkezéskor fizetendő.

A foglaló nélküli foglalás lemondása ingyenes.

Lemondás esetén foglalót nem áll módunkban visszafizetni, abban az esetben, ha a vendég az érkezési napot megelőzően 14  napon belül mondja le a foglalását, illetve a lefoglalt időpontban nem jelenik meg.  A foglaló összege a lemondás évében december 31-ig felhasználható, illetve ennek hiányában az utalás költségét (5 %) levonva visszautalásra kerül. Nem jár vissza a foglaló abban az esetben sem, ha a vendég kérésére módosított időpontban sem jelenik meg.

A foglalás módosítására előzetes egyeztetés alapján van mód (létszám, időpontváltozás).  Így a módosított visszaigazolás válik érvényessé.

Számlatulajdonos: Haukné Barta Tímea

                                  Zamárdi, Rétföldi u. 48.

Számlavezető ban: K & H Bank Zrt.

Számlaszám:  10404247-94922150-01500000