Vélemények

Szeretettel várunk egész évben!

Szép és felszerelt! Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük szépen meg egyszer.
Kuchár Gódor Veronika - Szlovákia, Párkány

Nagyon szèp ízlèses apartman. 5 felnőtt, 1 gyermek bőven elfèrt. Nagyon kedves fogadtatàs. Szuper 1 hetet tölthettūnk el, köszönjük szépen! Csak ajànlani tudjuk mindenkinek!
Matáné Mónika

Tiszta, szép szállás, kedves tulaj, minden rendben volt, a medence a gyereknek nagy mentés, csendes környezet, szuper kikapcsolódáshoz.
Orsi

A nyaralásunk alatt végig azt éreztük, hogy a vendégek kényelme és pihenése az első szállásadónk számára. Modern környezet, tiszta, új állapotú szálláshely, aktív pihenésre alkalmas, tágas udvar, mely szintén maximálisan rendezett volt.
Család kisgyermekkel

Nagyon kedvesek, figyelmesek, segítőkészek minden aprósággal kapcsolatban. Kimagaslóan tiszta és rendezett!
Kalmárné Szilvia, Fertőszentmiklós

Nagyon jól éreztük magunkat, a házigazdák kedvesek. Felszerelt, tiszta, csodaszép! Üdv Nyíregyházáról!
Makárné Papp Erika

Tiszta, kulturált környezet. Praktikusan berendezett apartman. Konyha, fürdő jól felszerelt. Parkolás az udvarban biztonságos és kényelmes.
Ildikó, Pécel

A honlapon látottak teljes mértékben a valóságot tükrözik. Nem csalódtunk. Hamar otthon éreztük magunkat! Kedves fogadtatás, hasznos információk, étkezési kuponok, jól felszerelt, tiszta!
Rebeka és a fiúk, Budapest

Szép hely, nagyon kedves a házigazda nagy kert, szuper sütögető helyek, játszótér a gyerekeknek. Ajánlani tudom bárkinek.
Náni Alexandra

Legszebb, legjobb apartman ahol jártunk eddig! Csak ajánlani tudom!
Gróf Richárd

Nagyon rendes és segítőkész volt a házigazda! Minden nagyon tiszta és kényelmes volt!
Gyapjas Ferenc

Csak ajánlani tudom. Makulátlanul tiszta, modern és a kis apró figyelmességek felbecsülhetetlenek. Minden van ami szükséges lehet egy pár napos pihenéshez. A tulajdonos végtelenül kedves, a grillezéshez elfogyott a tűzifa, telefonáltunk és már 5 perc múlva ott is volt a következő adaggal. A következő évekre mi biztosan megtaláltuk a fix szállásunkat.
Nábelek Roxána

Korrekt, kedves tulaj, rugalmas, segítőkész hozzáállás. Hangulatos, tágas, kényelmes apartman és udvar.
Tóth Zsanett, Budapest

A szállásadó nagyon kedves, rugalmas. A hosszú utazás után jól esett a bekészített frissítő. Magas fokú tisztaság és felszereltség.
Ildikó, Szlovákia

Az apartman maximálisan felszerelt és kifogástalanul tiszta. Kedves, segítőkész házigazda. A kicsik igényeit kint is, bent is teljes figyelemmel felszerelt apartman. Szeretettel ajánlom családi nyaraláshoz! Mi már másodszor pihentünk itt! Jövőre találkozunk!
Zsófi, Esztergom

Megosztanád Te is a véleményed?
Szeretettel várjuk!